Uw partner voor klimaat-comfort!

Menu

Slide A
Slide B

Over ABO Beheer

ABO Beheer b.v. is voortgekomen uit ABO Koeltechniek, welk bedrijf werd opgericht door Gerben Broeze in 1985. ABO Beheer b.v. is 23 jaar de moedermaatschappij geweest van ABO Klimaat b.v., voorheen ABO Koeltechniek genaamd.

ABO Beheer b.v. verzorgt levering en installatie van airconditioning en warmtepompen in de klein zakelijke en particuliere omgeving. Gezien onze 35-jarige ervaring in de klimaatbranche kunt u uw airconditioning- en of warmtepomp- installatie, uitvoering en speciale wensen, aan ons toevertrouwen. Het is voor ons van belang dat u uitermate tevreden bent met het eindresultaat. Onze missie is dan ook:

“Het verzorgen van een ideaal binnenklimaat meet grote aandacht voor het milieu.”

De naam ABO staat voor:

  • Advies
  • Beheer
  • Onderhoud

Advies
Door onze jarenlange ervaring zijn wij is staat om u een uitstekend advies te geven, hetgeen vaak resulteert in een ferme kostenbesparing op uw begroting.

Beheer
Wij zijn in staat om desgewenst meerdere installaties voor u te beheren. Dat wil zeggen dat wij storingen en onderhoudsintervallen voor u in de gaten houden, zodat u onbezorgd uw aandacht op andere zaken kunt richten.

Onderhoud
Desgewenst kunt u uw airconditioners en of warmtepompen, ook de installaties die niet door ons zijn geleverd, bij ons in onderhoud geven. Jaarlijks zorgen wij ervoor dat uw installaties er het gehele jaar tiptop bij staan. Wanneer er prestaties van uw installaties worden verwacht zullen deze dan ook zonder hapering het hele seizoen doorwerken. Storingen en extra kosten worden op deze manier tot een minimum beperkt!

ABO Beheer b.v. beschikt over de vereiste F-gassen bedrijfscertificering en F-gassen gecertificeerde medewerkers.

ABO Beheer

ABO Beheer b.v. verzorgt levering en installatie van airconditioning en warmtepompen in de klein zakelijke en particuliere omgeving.

Contact

Postadres
Kerkpad Zz. 23
3764 AM Soest

06 53 33 80 15
info@abobeheerbv.nl

Informatie

Offerte aanvragen

Vrijblijvend een offerte ontvangen voor airconditioning of warmtepompen?

Aanvragen